Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν ή κατά την παραλαβή του οχήματος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:


1. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ
Με χρέωση της πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας σας. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την κράτηση σας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος τραπεζικών συναλλαγών της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro

2. ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ
Εξόφληση με μετρητά ή πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
α) Με κατάθεση/έμβασμα στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της προκαταβολής ή της συνολικής αξίας της κράτησης σας. 

β) Προπληρωμή με τραπεζική κατάθεση μέσα σε 48 ώρες και εξόφληση με μετρητά ή πιστωτική κάρτα κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου.

Στην κατάθεση σας θα πρέπει να αναφέρετε το ονοματεπώνυμο σας, και ως αιτιολογία, τον αριθμό κράτησης σας. Προσοχή: Όταν η κατάθεση γίνεται από οποιαδήποτε άλλη τράπεζα, Ελληνική ή ξένη, κατά την ολοκλήρωση του εμβάσματος ο πελάτης πρέπει να επιλέξει όλα τα έξοδα του εμβάσματος να επιβαρύνουν τον ίδιο.
Μετά την πραγματοποίηση της κατάθεσης, θα πρέπει να αποστείλετε την απόδειξη πληρωμής μέσω e-mail στο info@toprent.gr. Κάθε κράτηση επιβεβαιώνεται κατόπιν επικύρωσης της κατάθεσης των χρημάτων. Ενδέχεται η κατάθεση να μην είναι άμεσα «ορατή» στην ενημέρωση που λαμβάνει το toprent.gr από την τράπεζα, οπότε και μικρή καθυστέρηση είναι πιθανή.

(Η κράτηση ακυρώνεται αν η κατάθεση δεν γίνει μέσα σε 48 ώρες)

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR24 0172 7570 0057 5704 0134 435
BIC:
PIRBGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:

Για περισσότερες πληροφορίες ή και διευκρινίσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@toprent.gr ή τηλεφωνικώς στο 28310 20598 και ένας εκπρόσωπος μας θα σας βοηθήσει με την κράτηση σας.